I medierne

30. november 2018

TV2 NEWS inviterede mig i studiet til en snak om familieliv og nærvær.

16. september 2019

"HJÆLP! Vi er forældre" 

Episode 1: Hvornår giver man slip? 

Sammen med konditor og restauratør Mette Blomsterberg var jeg gæst hos Sara Maria Franck-Mærkedahl og Frederikke Sigdal i den første episode af den nye podcast "HJÆLP! Vi er forældre" til en spændende snak om, hvordan vi som forældre kan håndtere det med at give slip på vores børn, sådan at de lærer at klare udfordringerne og tage ansvar selv. 

https://podimo.com/dk/shows/9c731f8a-068c-45dd-b57f-68f505df746e

 

 

7. december 2018

DR P1 Morgen havde besøg i studiet af mig til et interview om kedsomhed i skolen

https://www.dr.dk/radio/p1/p1-morgen/p1-morgen-2018-12-07#!01:06:54
 

12. september 2018

TV2 skrev: Mange ser deres bedsteforældre alt for lidt – hvor ligger du på skalaen? – Om fordelene ved at have en god relation til sine bedsteforældre/børnebørn.

”Du kan høste en masse positive følelser af at dyrke denne relation. Det kan være følelsen af at være fælles om noget, en gensidig beundring og en følelse af at have en mening i sit liv (…) Helt generelt kan man sige, at hvis bedsteforældre bliver inddraget i hverdagen, vil de få følelsen af at bidrage med noget, og du vil kunne nyde godt af både deres erfaring, anderledes livssyn og selvfølgelig den praktiske hjælp.”


23. november 2018

Vores børn/ALT.dk skrev: Curling eller omsorgsfuld? Sådan giver du slip på dit barn

” Det er nærmest en trend at sige, at vi ikke må hjælpe vores børn med noget, de selv kan, for så ødelægger vi deres evne til selv at lære og mestre tingene. Det er også rigtigt, og det er en vigtig opmærksomhed at have, men det må heller ikke blive sådan, at vi ikke gør noget for dem, vi elsker, fordi de kan selv. Selvfølgelig må vi hjælpe vores børn og holde hånden under dem, når vi kan se, de har brug for det, siger Nadia Holmgren.”


23. september 2018

Herning Folkeblad skrev: Familie er noget, vi selv vælger 

”Familien er i højere grad blevet et tilvalg, og vi er ikke forpligtet mere, end vi selv har lyst, og samtidig er der ingen, som tvinger os til at bruge krudt og tid på familierelationer, hvis de ikke fungerer. Det samme gør sig gældende i parforhold, hvor man i dag går hver til sit, hvis man ikke elsker hinanden mere. Engang kunne en skilsmisse betyde, at den ene part ikke ville kunne forsørge sig selv - sådan er det jo slet ikke længere, siger familiecoach Nadia Holmgren, der er ekspert i familiepsykologi.”


Tidligere omtaler:

Politiken – SkolelivDebat: Til kamp mod kedsomhed – indlæg i den debat, Politiken har rejst om kedsomhed i skolen.

”Kedsomhed har både trivselshæmmende og sundhedsskadende konsekvenser. Det kan vi ikke sidde overhørig”


Mama skrev: Få en glad lille optimist – om positiv psykologi og børneopdragelse.

”Din opdragelse spiller en afgørende rolle for, hvorvidt dit barn vil se lyst på livet eller ej. Det forklarer familiecoach Nadia Holmgren og giver her gode råd til, hvordan du kan få en glad lille optimist.”


InBusiness skrev: Lykkelig på 10 minutter – om mental styrketræning og gode råd til øget trivsel.

”Positiv psykologi er ikke en mirakuløs lykkekur, men det giver de negative tanker modspil, fastslår Nadia Holmgren, socialpædagog, foredragsholder og blogger på Familieflow.dk.”


Allerød Nyt skrev: Foredrag om kærlighedens psykologi – få et kig ind i parforholdsforskningen.

”Få et kig ind i parforholds-forskningen og find ud af, hvad der skal til for at langtidssikre det gode parforhold – med plads til både tryghed og passion. Hør om resultaterne af mine egne studier i parforholdstrivsel og om nøglen til god par-kommunikation. Få inspiration til fem nye ting, du selv kan gøre for at styrke dit eget parforhold.”